Avw

Alla inlägg under november 2011

Av Elisabeth Bergman - 20 november 2011 09:24

Känns lite mysko, vi har haft det rätt kallt nu ett tag men i morse vaknade jag av att det smattrade på taket..

När jag gick upp var det +0,2. Nu är det +2,8.

Inte helt fel igentligen då jag kanske kan rulla ihop slangen som löper längs halva gården ut till hagen... Ja vatten slangen till hästarna.. Den har ju naturligtvis varit stenhård nu när det varit kallt.


Det börjar åxå bli dags att plocka undan alla ungarnas uteleksaker som ligger utspridda längs hela gården...

Inge skoj när det blir snö och man kör över dom med plogen  


En dag i städandets tecken kanske???


Kramen


 


Gula ridhuset på Strömsholm!

Av Elisabeth Bergman - 19 november 2011 17:09

Hästar fixade och donade... Avnjutit en stund i bastun, helt underbart med vedeldad bastu  .


Bastun är veckans höjdpunkt och dagens bastu var ännu trevligare än vanligt! Tog med mig heatlotionet till bastun!!! Oh, jag och mina frusna fötter med ständig värk.... Smorde in fötterna (nytvättade) med heatlotion och satte mig i bastun... Lycka!!! Den som inte har testat detta borde göra det på en gång!


Bastun i kombination med heatlotionet är en garanterad succé!


Testade åxå Aloevera scrub och Marin mask.. Nu känner jag mig ren och fin som en nyponros... Blir bara mer och mer imponerad av deras produkter och de är så fruktansvärt lättsålda.. Det är snarare så att kunderna jagar produkterna än att jag måste anstränga mig för att sälja dem.. Det känns skönt, det är viktigt att man tycker om de produkter man jobbar med annars hade man varit en ganska dålig säljare tror jag...


 


Jag kan stolt meddela att jag säljer dom och jag gillar dom!


Nu till lite andra saker...


Jag har ju funderat på att ha en demo här i Boda/svärdsjö och visa produkterna till alla som vill komma och mysa i bastun... Nu är mitt problem att det finns ju så mycket produkter att välja på så kan ni hjälpa mig lite... Vad skulle ni vilja testa för produkter? Jag lär ju ta hem dom innan demon... Kommentera gärna med förslag


Tack på förhand och kom ihåg, testa prova... Gillar ni det inte så får ni ju pengarna tillbaks


Anna


Av Elisabeth Bergman - 19 november 2011 10:55

Det finns kanske de som undrar hur jag blev så j*vla positiv!


Det är rätt enkelt.. jag valde det... Även jag kan bli osäker, trött och deppig.

Men det finns en lösning på det åxå, när jag blir låg så plockar jag upp telefonen, ringer ngn som jag tycker om att prata med som är positiv till naturen och ser möjligheter i stället för svårigheter.. Genast mår jag mycket bättre! Jag försöker att umgås med glada positiva människor.. Det är faktiskt så att det smittar! Det finns så många negativa människor som gärna försöker ta ens energi, dom ger inget utan vill bara ha, ha och ha! Jag har gjort ett val att sluta att ge till dessa människor.. Man blir bara trött orkeslös och nere tillslut! Ibland räcker inte ens Argi+ till att lätta upp efter ett sånt möte  .


Jag ger gärna av min energi men tänker inte tillåta att bli nerdragen i någon annans neråtspiral.. Jag hjälper gärna allt och alla så många jag hinner med för att de flesta människor förtjänar att få en knuff uppåt.. Men alla måste inse att de har ett ansvar för hur de mår..


Livet är inte en dans på rosor, men det blir mycket roligare när man ser möjligheterna i stället för svårigheterna!


Så det är hemligheten..

Umgås med positiva människor och bli positiv


Jag vill framgångsrik, om jag umgås med framgångsrika människor så ökar definitivt mina chanser att bli framgångsrik.. Jag tror att man måste vara ödmjuk, lära av de som vet mer som redan gjort den resa man vill ta..

Allt blir så mycket enklare om man har ngn att fråga, som vet om de fallgropar som finns på vägen..


Så mitt motto kan nog sammanfattas med...


Umgås med positiva människor och bli positiv, umgås med framgångsrika människor och bli framgångsrik... men du kommer ingenstans om du inte är ödmjuk!


Kramen


Av Elisabeth Bergman - 18 november 2011 18:16

I dag har varit en intensiv dag med massor med trevliga händelser.. Träffat en väldigt kär vän! Hoppas bara att hon kryar på sig snart...

Hållit en bra presentation... missade inte så mycket tror jag ;)

Men jag gillar mitt liv just nu.. Det är mycket att hålla reda på och mycket att göra och lära sig.. Men det är underbart att göra det för sin egen skull! Det är underbart att bestämma över sin egen framtid...


Jag vill, jag kan ochjag vågar!


Blir en kortis här just nu, lite plugg och annat att ta reda på


ses sen

Av Elisabeth Bergman - 18 november 2011 08:19

En "dikt" som nästan fick mig att storgråta!

  

I år kommer nästan 100 000 kvinnor att bli mammor till handikappade barn. Har du aldrig undrat hur mammorna till handikappade barn blir utvalda?

Jag ser på något vis gud sväva över jorden, väljer sina instrument med noggrannhet och medvetenhet. Medan han observerar ger han sina änglar instruktioner att skriva i en stor dagbok. Gud ger ängeln ett namn och ler "Ge henne ett handikappat barn"
Ängeln blir nyfiken, "Varför just henne Gud? hon är så lycklig"
"Precis", ler Gud.
"Kan jag ge ett handikappat barn till en som inte kan skratta? det vore grymt"
"Men har hon tålamod?" frågar ängeln
"Jag vill inte att hon ska ha för mycket tålamod för då skulle hon drunkna i en sjö av självömkan och vanmakt. När väl chocken och misstron har lagt sig kommer hon ta itu med det. Jag har tittat på henne idag. Hon har rätt känsla för sig själv och en självständighet som är ovanlig och som så väl behövs hos en mamma. Du förstår, barnet som jag ska ge henne lever i en egen värld. Hon måste hjälpa honom att leva i hennes värld och det kommer inte bli lätt".
"men herre, jag tror inte ens hon tror på dig". Gud ler.
" det spelar ingen roll, det kan jag ordna. Hon är perfekt. Hon är tillräckligt självisk".
Ängeln flämtar, "Självisk? är det en dygd?" Gud nickar.
"Om hon inte kan skiljas från sitt barn ibland kommer hon inte överleva" Ja, här är en kvinna som kommer välsignas med ett barn som inte är perfekt. Hon vet inte om det men hon kommer avundas. Hon kommer aldrig att betrakta ett steg som vanligt. När hennes barn säger "mamma" för första gången så har hon ett mirakel och hon kommer veta det. När hon beskriver ett träd eller en solnedgång för sitt blinda barn, kommer hon vara en av de få som någonsin får se mina verk.
"Jag ska ge henne kraften att se det jag ser...okunskap, grymhet, fördomar och ge henne styrkan att stå över detta. Hon kommer aldrig vara ensam. Jag kommer vara vid hennes sida varje minut, varje dag hela hennes liv, lika säkert som att hon står nu vid min sida.
"Och hur bli det med en skyddsängel?" frågar ängeln. Gud ler. "En spegel kommer vara tillräckligt"

 
Av Elisabeth Bergman - 18 november 2011 07:53

Det finns olika form av kyla...


Den som är utanför min dörr just nu -10 och så finns det kännslokyla!

Jag vet inte riktigt vilken som är värst för mig... Vintern har en förmåga att ge mig riktig ångest, jag vill inte gå ut, jag vill inte göra ngt alls faktiskt... Har svårt att ta mig upp på morgonen, har svårt att ta mig ut på hästen. Det sistnämnda är riktigt jobbigt faktiskt. Jag vill rida min häst för att det får mig att må bra, både fysiskt och psykist. Men när det är såhär kallt... och inte lär det bli varmare  


Nåja, nu är hästarna ute och mumsar i hagen, det är för hårt i backen för att göra ngt annat än att skritta endå.. så vi får se om jag tar mig ut på en skritt tur under dagen... Risken är väl att jag fryser ihjäl redan vid mockningen... Nu är det ju så att jag har unghästar, så det gör inte så mycket om jag missar lite ridning.. Han ska snart få sin välbehövliga vintervila endå...


 

Vackraste Kåre löshoppar i lössnö!



Nu har jag bestämt att jag ska hyra bastun en kväll här framöver. och ordna en Egodag, tänk vad skönt att smita ifrån mörker och kyla. Komma till en riktig vedeldad bastu, med tända ljus och trevliga Ego produkter för att riktigt ta hand om sig själv.. Dricka lite Aloevera, käka lite morot och gurkstavar.. Ta en djuprengöring av ansiktet med scrubb och mask, avsluta med en kräm som gör huden mjuk och len som en babyrumpa. Och en sak som är väldigt viktig nu på vintern.. TA HAND OM HÄNDER OCH FÖTTER! Det ska bli riktigt mysigt och jag ser fram emot att visa vilka fina produkter företaget jag jobbar med har.. Sen är jag ju inte försäljare i första hand men jag gillar fortfarande produkterna och vill gärna att andra ska få chansen att testa dom..


Nu sitter jag med yngsta i soffan under en filt och dricker kaffe och tittar på barnprogram... Lite mysmorgon när kylan biter fast utomhus...


Jag är i alla fall inte känslokall! bara frusen   

Av Elisabeth Bergman - 17 november 2011 14:25

Jag gillar att få bonus!


Det känns jätteskoj att bli belönad för att man har skoj!

Nu är jag åxå affärskvinna så jag lägger min bonus på nya produkter för att få en större bonus ;)


Inväntar ungar för myyyys!

Av Elisabeth Bergman - 17 november 2011 11:50

Oh kära värme... tänkte bara upplysa alla andra om den trevliga upptäckten jag gjorde i dag....


Det är inte kallt nu.... snart är det -20 eller värre.... Då är det kallt :D


Trevlig vinter nu då...


Den här förmiddagen har jag tillbringat med att plugga, eller försöka i alla fall. Det är inte så lätt när man har en liten huligan som klättrar på en konstant.

Gårdagens föreläsning har faktiskt väckt en hel del tankar.


Om man har en bra idé som kan ge en mer fritid och bättre ekonomi så ska du inte tro att folk vill ha det.. Vi svenskar är väldigt misstänksamma av oss... (det var jag med). Men det är ju faktiskt så enkelt!

Är du villig att arbeta hårt så tjänar du pengar men du måste ha ett fungerande koncept att jobba med. Har du dessutom människor omkring dig som redan har gjort den resan som kan hjälpa dig.. så mycket bättre! Då kan man undvika att göra samma fel som 1000 tals har gjort innan.

Jag vill bli ekonomiskt oberoende, skillanden mellan mig och många andra är att jag vågar ta chansen och jag är villig att arbeta hårt för att nå dit.. Gör jag det jag ska har jag inom 5 år en väldigt trevlig ekonomi och jag har haft väldigt roligt och lärt mig mycket på vägen..


Det finns så många som klarar så mycket mer än vad de tror själva, men man måste ta chansen när den kommer.. framgång står inte och väntar bakom ett hörn... Du måste våga satsa på dig själv och din framtid, du har inget att förlora och det kostar inget att lyssna.


Jag tänker inte vänta på att andra ska vakna, jag kör för fullt.. Vill man hänga på så varsegod, du får en chans du inte kommer att få igen.. Vill du inte så är det ditt problem. Jag väljer att bli  framgångsrik!


Jag vill inte arbeta med folk som är negativa, jag söker nyckelpersoner! Positiva, framåtdrivande människor som är tuffa nog att stå för att de vill bli och kommer att bli framgångrika..


Anna 070-478 15 26


anna@mittkaos.se



Presentation

Jobba hemifrån, framgång, familj och hästar. Hälsa och välbefinnande.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<<
November 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Networkmarketing

 

Aloevera produkter

 


Ovido - Quiz & Flashcards