Avw

Alla inlägg den 4 januari 2012

Av Elisabeth Bergman - 4 januari 2012 21:09

”I work full-time to make a living, and I work part-time on my fortune”.


Ord från en vis man!


Vanligtvis jobbar du 40-50 timmar för att täcka dina månatliga utgifter. Jobba hemifrån deltid vid sidan om som nätverkare kan bli en början på att bygga en förmögenhet.

En passiv som kommer från en tillgång.

Nätverksmarknadsföring är märkligt och tveksamt tycker vissa människor.

Jag hörde en kollega på jobbet säga att hon pensionsparar 1000 kronor varje månad för att underlätta övergången från att vara inkomsttagare till pensionär.

Men varför inte satsa de pengarna på något som verkligen gör skillnad när du väljer att pensionera dig?


Fler och fler  älskar det sättet att tjäna pengar och har nya anhängare hela tiden. Vad är skillnaden mellan jobba hemifrån och vara försäljare eller egen företagare? Egentligen ingen.

Som försäljare eller egen företagare behöver du träffa nya kunder för att öka din försäljning. Du träffar de som handlar och de som inte handlar…Varje försäljning leder till provision.

Hittar du nya återförsäljare ökar din omsättning från deras försäljning trots att du inte gjorde någonting för att generera just den här försäljningen. Är du en anställd på ett företag som du tror att har ingenting med försäljning att göra? Varje företag strävar efter högre och högre omsättning från år till år. De säljer produkter och tjänster. Drar du inga pengar till företaget får du gå…

Det är precis samma sak med att bygga nätverk och jobba hemifrån. Du bygger nätverk av människor som du har introducerat dina produkter för. De köper produkter som du får provision för. Slutar de handla så minskar din omsättning och provision. Men det finns en skillnad!

Tänk dig ett  annat scenario. Du bygger ett stort nätverk av människor som vill kopiera dig och göra precis som du. Dessa personer är ofta dina kunder från början och de kommer att  bygga sina egna nätverken också. Alla får sina inkomster beroende på hur stort deras nätverk är för att tillsammans kan man skapa en omsättning , ett gemensamt ekonomiskt intresse. Större omsättning av produkter är en större provision för dig. Många medlemmar i ditt team ger dig en inkomst månad efter månad, år efter år. Även du är inte direkt involverat i just den försäljningen så fortfarande tjänar du pengar.


Skrivet av en kollega inom nätverksmarknadsföring... Smart en åxå!

Presentation

Jobba hemifrån, framgång, familj och hästar. Hälsa och välbefinnande.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Networkmarketing

 

Aloevera produkter

 


Ovido - Quiz & Flashcards